1、Students who get tired of looking at the four walls of a classroom might like to take the nature course being offered by Carvel College again this summer. Groups of about a dozen students each, led by an experienced guide, will go on tenday camping trips to the mountains to study the plants and anim
2、als that grow and live there.Students carry their own things, which include sleeping bags, warm clothing, food and water, and other useful tools. And what do the students do all day? Well, as soon as the sun comes up, they eat breakfast and start climbing up the mountain trail to the next campground
3、, which is five to ten miles away. As the students take notes, the guide points out different plants and animals alongside the trail. The climb is usually over by early afternoon, so the group spends the rest of the day resting or swimming in a mountain lake. Before dinner each night, they all come
4、together and discuss the days activities.At the end of the course, the students write reports using the information they have collected. But they dont mind at all. What they do mind is leaving the beauty of the wilderness and the good friends theyve made to return to their normal lives in the city.1
5、. What can the course offer to the students?A. Better grades in tests. B. Free vacations in mountains.C. A different learning experience. D. Better chance to study in Carvel College.2. How far does a student have to walk throughout the course?A. About five to ten miles. B. About two hundred miles.C.
6、 About fifty to one hundred miles. D. About sixty to one hundred and twenty miles.3. What do the students have to do before dinner?A. Wash themselves up in a mountain lake. B. Attend classes by the experienced guide.C. Write about what they see along the trail. D. Review what they learn through disc
7、ussion.4. What can we tell about the course?A. They will change campgrounds everyday. B. The students have to learn all by themselves.C. Pens and books will be useless in the course. D. Carvel College will provide everything for the students.5. From the last paragraph we know the students are _A. se
8、rious with the final report B. unwilling to go back to the cityC. looking forward to returning home D. too tired to stay in the course any longer二、 【主旨大意】本文是一篇说明文。主要介绍了 Carvel 大学给学生提供的一种体验自然的新型课程,学生们在为期十天的夏令营中学习动植物的生长过程,体验另一种学习方式。1. C 【解析】细节理解题。题干意为:这个课程能够给学生提供什么?根据第一段第一句“Students who get tired of l
9、ooking at the four walls of a classroom might like to take the nature course.”可知这个课程是不同于在教室里进行的常规课程。故选 C。2. C 【解析】数字计算题。题干意为:在这个课程里,学生要步行多远?根据第一段中“tenday camping trips”及第二段“.which is five to ten miles away.”可知每天是五到十英里,十天是五十到一百英里。故选 C。3. D 【解析】细节理解题。题干意为:学生们在吃晚饭前必须要做什么?根据第二段最后一句“Before dinner each night, they all come together and discuss the days activities.”可知一天结束后学生要讨论全天的活动。故选 D。4. A 【解析】细节理解题。题干意为:从这个课程我们可以知道什么?根据第二段中“.start climbing up the mountain trail to the next campground.”可知,他们每天都有一个更换营地的徒步活动,故选 A。5. B 【解析】细节理解题。题干意为:从最后一段可以知道学生们_。根据最后一段内容可知他们不愿意离开自然美景和朋友们,回到城市的平常生活中。故选 B。