ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:70KB ,
资源ID:522957      下载积分:10 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.docduoduo.com/d-522957.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录   微博登录 

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【测控指导】高二英语人教版选修9课后演练:5.1 warming uppre-readingreading & comprehending.doc)为本站会员(无敌)主动上传,道客多多仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知道客多多(发送邮件至docduoduo@163.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【测控指导】高二英语人教版选修9课后演练:5.1 warming uppre-readingreading & comprehending.doc

1、Unit 5 Inside advertisingSection Warming up,Pre-reading,Reading they occur for a reason.Find out the reason and then making the mistake (变得有价值).(worthwhile) 答案:becomes worthwhile五、阅读理解ARichardSolo 1800 Rechargeable BatteryIn just minutes a day,plug in and charge your iPhone quickly!Just plug Richard

2、Solo 1800 into your iPhone once or twice a day,for fifteen minutes,and keep your iPhone charged up.At your desk,or at dinner,plug RichardSolo into iPhone to instantly transfer charge.No more battery worries.RichardSolo will charge iPhone to full 1.5 times,and it is good for 3-5 years of recharges.Us

3、e the iPhone while charging it.Even charge the RichardSolo 1800 and iPhone together at the same time.Take only one charger when travelling and wake up in the morning with the RichardSolo and the iPhone charged.RichardSolo 1800 is the largest in its class and holds its charge for months.Works with al

4、most all iPhone cases.Your satisfaction is guaranteed,with our 30-day return privilege.If youre not satisfied for any reason,well email you a pre-paid return label.Actual customer comments:To have your company exhibit such good service is unbelievably refreshing.P.S.This is what I call great custome

5、r support.I wish more companies would figure this out these days.Thank you so much.D.C.You have provided me one of the best services I have ever seen on any online/telephone shopping.T.K.You must have the fastest processing and shipping in the industry!M.C.This is the best customer service experienc

6、e I have had in a long time.L.L.Ive read online about your amazing customer service,and I must say Im now a true believer.B.L.1.How long does it take the battery to charge up an iPhone?A.15 minutes. B.30 minutes.C.1.5 hours. D.3 hours.答案:A解析:细节理解题。从第二段第一句“Just plug RichardSolo 1800 into your iPhone

7、once or twice a day,for fifteen minutes,and keep your iPhone charged up.”可知答案为 A 项。2.What is special about the battery?A.It is built in an iPhone.B.It is the smallest of its kind.C.It can also be used as a charger.D.It keeps power for about 30 days.答案:C解析:推理判断题。从文章中的“RichardSolo will charge iPhone t

8、o full 1.5 times.”可知该电池同时又是充电器。这是它与众不同之处。3.Who mentions the transporting of the battery?A.P.S. B.B.L.C.M.C. D.T.K.答案:C解析:推理判断题。从顾客评论的第四条“You must have the fastest processing and shipping in the industry!”可得出答案。该句中 shipping 是“ 运输”的意思。4.The customer comments on the battery are mainly about its . A.qua

9、lity B.serviceC.function D.shopping答案:B解析:推理判断题。六条顾客评论中有四条(1、3、 5、6 条)中提到了它的优质服务。B(2014 湖北 ,D)Youve flown halfway around the world;youve sniffed out this place that nobody in Falongland or Thailand seems to have ever heard of;so what on earth is there to do here?You consider this question as you sin

10、k into an old wooden beach chair that holds you above the sand.It was a long journey from Bangkok to Huaplee.By the time you found the bus station and got yourself sorted out,it took almost as long as the flight from Falongland.Huaplee is located just south of Hua Hin,about two hundred kilometres fr

11、om Bangkok,down the west side of the Gulf of Thailand.Not many tourists find this place,and the ones that do wonder if finding it has been their purpose all along.Theres an apparent laziness that surrounds you here.Its what this place offers,and its free of charge.The small waves that tap the shorel

12、ine seem to slow everything down.You settle into your beach chair in preparation for a long rest.You sit there and watch the sea.Its early afternoon,so the cook comes out and asks what youd like to eat this evening.Before long hes rushed off to the market to buy the ingredients for whatever it was t

13、hat you orderedevery meal fresh and to order.No menu here.There is no poolside noise here but just that wonderfully warm,clear blue sea.Theres no street noise.The only sounds are the murmurs of nature.For now you just count your blessings(福祉),listing them in the sand with your toe(脚趾).You dont have

14、to worry about being late for work.You dont have to do anything.The beach to your right stretches off to the horizon(地平线),slowly narrowing to nothingness only to re-emerge again on your left,now steadily widening until it covers the chair beneath you.Sand to your left and sand to your right;its unbr

15、oken,endless.No start,no end,just sand,sun,and peace.Step off it,and you re-enter the world of traffic,stress,work,and hurry.Normally youre the type who cant sit still for more than ten minutes,but youre on Huaplee Lazy Beach now and,in the right frame of mind,it stretches all the way around the wor

16、ld.“How could it take me so long to find it?” you wonder.5.When the author first went to Huaplee Beach, . A.he had difficulty in finding itB.he became sensitive to smellC.he failed to sort himself outD.he found it unworthwhile答案:A解析:推理判断题。根据第一段第一句可推断出,这个地方很难被找到。6.What is special about the food servi

17、ce at Huaplee Beach?A.Quick delivery. B.Self service.C.Free food. D.No menu.答案:D解析:细节理解题。根据第五段最后一句“No menu here.”可知,这个地方的食物没有菜单,随吃随点。7.In the authors opinion,a tourist can enjoy Huaplee Beach most when he . A.draws pictures in the sandB.plans a detailed scheduleC.forgets his daily routineD.sits in a

18、 beach chair答案:C解析:推理判断题。根据倒数第三、四段内容可推断出 ,要想充分享受在此处度假的乐趣就要忘记日常琐事。8.What does the author imply by his question at the end of the passage?A.He should have come to the place earlier.B.He shouldnt have spent so much time on the trip.C.He should have understood the wonder of nature.D.He shouldnt have counted his blessings.答案:A解析:推理判断题。文章主要描述了在 Huaplee Beach 度假的美妙感受,最后一句“How could it take me so long to find it?”说明作者有一种相见恨晚的感觉,很遗憾自己没有早点儿来到这里。

本站链接:文库   一言   我酷   合作


客服QQ:2549714901微博号:道客多多官方知乎号:道客多多

经营许可证编号: 粤ICP备2021046453号世界地图

道客多多©版权所有2020-2025营业执照举报